Selecteer een pagina
De jury overlaadde OERei met lof. OERei is als een van de drie genomineerden het neusje van de zalm van de circulaire bedrijven in Nederland. Winnaar was The Green House.

Jurylid Toine Timmermans van de Wageningen Universiteit lichtte de nominatie van OERei namens de gehele jury van de ABN Amro Circular Food Award uitgebreid toe.

De insecten van Protix transformeren voedselresten […] in diervriendelijke eieren. Dit resulteert onder meer in een lagere CO2 footprint.

[OERei] is absoluut een voorbeeld voor het inrichten van een circulaire keten en een circulair proces en is een voorloper in de vernieuwing van de culinaire sector.

Bij Protix is vanaf het begin goed nagedacht over een doordacht concept met maximale impact op een duurzame voedselvoorziening.

Een paar citaten waar we met ons duurzaam en diervriendelijk ei echt trots op zijn. We bedanken ABN Amro en de jury voor de nominatie en de mooie woorden en feliciteren de winnaar “The Green House” van harte.

Alle inzendingen op een rij. Een mooie lijst van vernieuwing in de wereld van eten en drinken. Heb jij het OErei logo al gespot?