Selecteer een pagina

Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver: OERei ligt in de schappen! Vanaf nu kun je in elke Albert Heijn XL deze bijzondere eieren kopen. En wij waren live bij de Albert Heijn XL Tilburg.

08:12 Het vak is al mooi leeggeruimd voor het nieuwe product. Toch wel een spannend moment: zouden de OEReieren geleverd zijn? Gelukkig komt Assistent Supermarktmanager Marc snel met een kar met meerdere kratten OEReieren het magazijn uit. “We gaan wel eerst even het schap spiegelen, dat is mooier op de foto.”

08:28 “Ze willen ook een foto van het vullen van het schap, dat wil jij vast wel doen,” Marc trekt een medewerker aan zijn arm. Die vult binnen no-time het schap – gelukkig net op tijd om een fotootje schieten.

08:34 “Gaaf om zo je product te zien, of niet?” vraagt hij nog. Dat is zeker waar – het moment dat de doosjes mooi naast elkaar staan is heel bijzonder. En zelfs op de vroege ochtend is er al wat belangstelling: wat maakt deze eieren dan bijzonder? En mogen ze dan niet een keer komen kijken bij de insectenkweker? Misschien een goed idee voor het personeelsuitje!

Het moment dat de doosjes mooi naast elkaar staan is heel bijzonder.

08:40 Eigenlijk is het dan zo gepiept en staan de OEReieren allemaal in het vak. Een paar foto’s nog, en dan op naar de kassa.

We horen je al denken, “Dat klinkt goed, zo’n OERei! Maar waar koop je deze lekkere eitjes?” Vanaf vandaag zijn onze OEReieren per 4, 6 en 10 eieren te koop bij alle 37 Albert Heijn XL vestigingen in Nederland.