Selecteer een pagina

OERei is een duurzaam én diervriendelijk ei. Dat zijn we al op vele fronten, maar het kan altijd beter. En daarom zijn we continu op zoek naar manieren om ons eitje nóg beter te maken.

Waar we ook beter in willen worden is de communicatie met onze belangrijkste speler (op de kippetjes na dan..): de consument! Jij! Jij die hopelijk heel erg geniet van de romige smaak van ons ei en ook achter onze missie staat om het voedselsysteem te verbeteren.

Dus: hoe gaat het eigenlijk met die communicatie? Komt onze boodschap wel over? Welke indruk krijg je van onze verpakking? Wil de duurzame ei-eter misschien wel iets heel anders zien/ horen?

Wie kan ons dat nou beter vertellen dan de consument zelf? Vandaar dat we ongeveer drie weken lang in alle OERei-dozen van 10 stuks een link naar een online enquete hebben gestopt, die je hopelijk voor ons wil invullen. Je zou ons daarmee enorm helpen, maar, en dat is misschien wel veel belangrijker…, jezelf ook! Want er vallen mooie prijzen te winnen!
Wat dacht je van een nachtje logeren in een drijvende hotelkamer in het duurzame hotel Villa Augustus?! We zijn nu al lichtelijk jaloers op de winnaar van deze mooie prijs.
Maar we geven ook 5 boeken weg over een duurzame manier van leven: De Voetprintarier, geschreven door Kees Aarts, de oprichter van Protix (OERei’s moederbedrijf) én een onmisbaar item voor in de keuken: de egg timer! Voor altijd jouw gekookte OEReitje met de perfecte dooier. 😉

Hoe kom je bij de enquete? Scan deze code met je telefoon door er een foto van te maken (dan verwijst je telefoon je vanzelf door) of klik op deze link. (let op! Je kunt de enquete maar 1 x invullen)

Qr Code Enquete Oerei TestDeze actie loopt van 27 juli 2020 tot 23 augustus 2020. Daarna zullen door de brand manager van OERei, op basis van loting, de winnaars gekozen worden. De winnaars zullen hierna persoonlijk benaderd worden.

Aan deze enquete actie zijn voorwaarden verbonden, die vind je hier onder: Voorwaarden.

Heb je een vraag? Stel hem gerust: info@oerei.nl (of via het contactformulier hier op de website)

 

Flyer Prijzen Zijde