Als er toch één ding is dat de herfst zo ontzettend fijn maakt, dan zijn het wel alle mooie kleuren buiten. Wanneer je buiten loopt en naar een boom vol met kleurrijke bladeren kijkt, dan word je toch helemaal warm van binnen? Dat komt dan weer goed van pas bij die dalende temperaturen.
Waar je ook warm van binnen van wordt en wat dus helemaal past bij dit moment, is comfort food. Neem bijvoorbeeld dit grote bord dampende pasta vol met gebakken paddenstoelen, kaas en een overheerlijk OEReitje. Maken, nestelen op de bank, knietjes in de trui en oppeuzelen maar!
Recept
- Kook de pasta zoals staat vermeld op de verpakking en laat erna uitlekken;
- Kook de OEReieren halfzacht: 4 á 5 minuten;
- Laat olie verwarmen in een pan, snij de paddenstoelen in grove stukken en bak het op hoog vuur 5 min. aan;
- Zet het vuur iets lager en voeg toe: zout, peper, knoflook, tijm, salie en roomboter. Bak het tot de paddenstoelen gaar zijn;
- Voeg dan de pasta toe, meng goed door en dien erna op met de rucola en geraspte kaas erover.