Selecteer een pagina

Queen of food Miljuschka dook voor ons de keuken in.

Afgelopen week is Miljuschka Witzenhausen, bekend van kookzender 24Kitchen en RTL Boulevard, speciaal voor OERei de keuken in gedoken.
Met de vraag haar favoriete eierrecept te maken, toverde ze dit zomerse, kleurrijke en exotische feestontbijt op tafel. Ze zeggen wel eens: “ontbijt als een keizer”, nou met dit gerecht ben je de keizer te rijk, heerlijk!
Het recept delen we uiteraard met jou.

Recept

Boodschappenlijstje Miljuschka'sgerecht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Frituur de zoete aardappel-slierten 3 min;
  2. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout;
  3. Bak de OEReitjes in een eetlepel olie;
  4. Rooster de taco’s in een directe vlam van het fornuis; ongeveer 10 seconden per kant;
  5. Beleg de taco’s met alle ingrediënten knijp er limoensap over en bestrooi met zout en peper.
  6. Enjoy!

“Ik ben helemaal fan van OERei omdat de kippen goed behandeld worden.” ~ Miljuschka