Selecteer een pagina

Recepten

Eieren zijn heerlijk en je kunt er van alles mee. Ze zijn nog lekkerder als ze ook nog duurzaam en diervriendelijk zijn, zoals OERei. Hier vertellen we je hoe je de lekkerste gerechten maakt, met tips van onze experts.

De rest kan stikken

De rest kan stikken

Vroeger, toen er nog guldens waren en toen Twix nog Raider heette, stond er geen tenminste-houdbaar-tot-datum op verpakkingen. Toen stak je gewoon je neus ergens in, haalde je diep adem en besloot je reukorgaan of je het in je mond stak of niet. Nu op elke appel en...

Draaireu als ontbijt

Draaireu als ontbijt

Zin in ontbijt maar heb je alleen oud brood in huis? Met een ei tover je alsnog een feestelijk ochtendmaal op tafel. Namelijk met wentelteefjes! Lekker, maar waarom heten die dingen eigenlijk zo? Het eerste deel van het woord spreekt redelijk voor zich: het oude brood...

Ontbeit

Ontbeit

Hou je van croissants? En zeg je geen nee tegen een portie sushi? Dan zal het volgens menig trendwatcher niet lang meer duren voor de ‘croissushi ‘op jouw ontbijttafel verschijnt. Ja, je begrijpt het goed: de ‘croissushi’ is dat Franse, krokante roomboterbladerdeegje,...

Koffei verkeerd

Koffei verkeerd

Foodblogger Kee van Keetenstijd proeft voor: ei door de koffie... De dag breekt aan, koffie is gezet, even het pak melk pakken voor een scheutje… Oh nee, de melk is op! No worries: we hebben nog genoeg eieren... Eh wat? Tja, als je in Vietnam woont is dit de...