Wat zegt de manier waarop jij je ei het liefst eet over jouw persoonlijkheid?

Engelse gedragsexpert Jane Cox, of zoals ze zichzelf noemt: de ‘eggspert’, zegt dat aan je eetgewoonte af te lezen valt hoe je in het leven staat.
Dit is het hele eieren eten:

Met een lepeltje uit eierdop:

Dit is de no-nonsense aanpak. Eet je je ei zo dan ben je zelfstandig, een levensgenieter en doe je wat je moet doen.

Pellen:

Als jij je ei graag zelf pelt ben je volgens Cox een beetje ei-genwijs. Je benadert het leven net iets anders, je stopt direct met dingen die niet voor je werken om op zoek te gaan naar dingen waar je wél energie van krijgt.

Als beleg:

Als je je ei gebruikt als beleg op je boterham dan behoor je tot 20% van de bevolking, ben je praktisch ingesteld en beschik je over een lekkere dosis humor.

Dip:

Je kunt ook het eigeel van je ei gebruiken als dip voor een stukje brood of cracker. Ben je hier voorstander van dan ben je stabiel en erg gesteld op tradities.

Tja… Wellicht moeten we de beweringen van mevrouw Cox wel met een korreltje zout nemen.