Selecteer een pagina

Door Albert Heijn Online kan je in heel Nederland deze lekkere eitjes bestellen, ook als je niet in de buurt van een AH XL woont. Maar hoe werkt dat precies, online bestellen?

Als je niet in Amsterdam, Maastricht, Tilburg of een andere stad met een Albert Heijn XL woont, kun je tóch gewoon OEReitjes bestellen! Je kunt ze namelijk gewoon toevoegen aan je online boodschappenmandje op www.ah.nl.

Als je voor meer dan €70,00 boodschappen nodig hebt, kun je ze heel gemakkelijk online bestellen. Gooi dus lekker je boodschappen van de hele week op een hoop, geniet van je extra vrije tijd én van je OEReitjes!

ONLINE BESTELLEN IN 8 STAPPEN

1. Ga naar www.ah.nl en log in of maak een account aan. Dit kan allebei via dezelfde knop.

2. Klik links bovenin op het vergrootglasje. Typ OERei in en klik bij producten op zoek ‘OERei’.

3. Klik op de variant van OERei die je wil bestellen.

4. Klik binnen het product op voeg toe.

5. Het product is nu toegevoegd aan je boodschappenmandje: dat zie je aan het cijfertje rechts bovenin. Om online te kunnen bestellen, moet je voor €70,00 aan boodschappen doen. Voeg dus lekker al je wekelijkse boodschappen toe! Klik op dit mandje als je klaar bent om af te rekenen.

6. Klik op bestellen en kies voor AH Bezorgservice en kies een bezorgmoment dat je goed uitkomt.

7. Klik daarna op Afronden.

8. Door nu je bestelling te bevestigen, zorg je er voor dat je heerlijke OEReitjes thuisbezorgd krijgt op een moment dat het jou uitkomt.

En klaar ben je! Heerlijke OEReieren, gewoon aan de deur bezorgd. Kijk hier voor lekkere recepten.